Patricia Lucy | Read Kitchen Concept
Patricia Lucy | Read Kitchen Concept
21736
single,single-portfolio_page,postid-21736,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Read Kitchen Concept

 

This kitchen renovation changed the use of space in a back split single family home. The original kitchen was situated on the upper level at the front of the house which was later converted to a laundry room and powder room. The lower level of the house had a stunning walk out to the patio that was disconnected from the entertaining space. The relocation of the kitchen to the lower back level of the home offered a more modern open concept look and feel and created a better use of space.

 

Materials used in thi s concept: engineered walnut flooring, navy lacquer painted cabinets, soapstone, butcher block, stainless steel and black metal accents

 

Mississauga, ON

Category

Residential